OVER ONS

Toen Wendy en Koen meer dan 20 jaar geleden voorbij het charmante art nouveauhuis fietsten, werden ze op slag verliefd op het gebouw. De coup de foudre werd bezegeld met een aankoop. Wendy had even voordien haar diploma Hotelmanagement behaald, en Koen is licentiaat Toegepaste Economische Wetenschappen. Ze bundelden hun krachten en openden hun broodjeszaak en cateringservice Quadratura.

Door de jaren werden hun broodjes, pastabuffetten en ontbijten wijd en zijd bekend in en rond Geel. Maar ook ver buiten de Kempense grenzen genoten mensen van de verse slaatjes en het creatieve beleg van Quadratura: zo baten Wendy en Koen al járen het broodjesatelier voor artiesten en crew uit op het muziekfestival Pukkelpop.

Quadratura staat ook voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo werken zij met natuurvriendelijke producten van Ecover en herbruikbare/ recycleerbare verpakkingen. Daarnaast biedt het bedrijf plaats aan mensen die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt.            

In de 22 jaar dat Quadratura bestaat, hebben Koen en Wendy heel wat gezellige avonturen beleefd: op de Pukkelpopweide, tijdens familiefeesten of die ene trouwfeest-picknick met bloemetjesservies. Op de blog vind je binnenkort meer.